Om oss

Hvem – hva-  hvor!

Legegruppen Manglerud holder til i nyoppussede lokaler i 2. etasje på Manglerud senter. Et hyggelig og veletablert kjøpesenter med de fleste servicefasiliteter, post, apotek, bank, vinmonopol, matbutikker etc. Umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon, buss og t-bane samt kort vei til naturskjønne Østmarka og Østensjøvannet.

Legegruppen Manglerud (tidl. Manglerud legekontor) ble startet av dr. Lars Fridthjof Moe.
Kontoret holdt først til i bygget der Politistasjonen er i dag og i 1989 flyttet de over veien og inn på Manglerud senter. Kontoret fikk en lege til, dr.  Harald Eik Løvland.
Her har dr. Moe og dr. Løvland drevet Manglerud legekontor sammen til dr. Moe gikk av med pensjon i 2003 og dr. Nadim Latif overtok hans praksis.
Dr. Løvland og dr. Latif har de siste 12 årene drevet en populær og svært hektisk legepraksis. Behovet for leger har vært tilstede i flere år, men grunnet plassmangel har ikke dette vært mulig å få til før nå.

Vi flyttet inn i nye lokaler 2. mars 2015!

Legegruppen Manglerud er nå en travel firelegepraksis med dr. Harald Eik Løvland, dr. Nadim Latif, dr. Øystein Bøhn Egge og dr. Christine Rønneberg Mehren.

 

Ønsker du å bli pasient hos en av våre leger kan du kontakte FASTLEGEORDNINGEN på tlf: 800 HELSE (800 43573) eller følge link HER.