Aktuelt

Videokonsultasjon

Legegruppen Manglerud tilbyr nå videokonsultasjon for økt tilgjengelighet for våre pasienter.

Dette koster 160 kr, inntil frikortgrensen. Du mottar en sms med betalingsoppfordring etter timen, denne betales innen 12 timer, hvis ikke blir det sendt ut faktura m/gebyr.

Hver enkelt lege benytter tilbudet ved litt forskjellige tidspunkter og tjenesten ivaretar alle krav til sikkerhet og taushetsplikt. Har du en smarttelefon med kamera, mikrofon og internettilgang er dette alt du trenger. Legen din vil sende deg en sms med link for opprettelse av samtale etter avtalt tidspunkt. Du vil bli bedt om å teste kamera og mikrofon samt oppgi noe basisinformasjon på forhånd. Alt er veldig enkelt.

Samtalene er begrenset i tid og kan ikke vare lenger enn 8 minutter. Dette for at legen også skal ha tid til å journalføre i etterkant.

Det er ikke alle medisinske problemstillinger som egner seg for videokonsultasjon, og dersom legen din finner det nødvendig tas du inn til en undersøkelse ved et senere tidspunkt. Sykemeldinger, større attester, foreskrivninger av B-preparater og komplekse medisinske tilstander er eksempler som vanligvis ikke egner seg for video.

Tilbudet er nytt og man må påregne noe startutfordringer:)  Våre helsesekretærer vil være behjelpelig med å sette deg inn på time.

 

Har du tatt blodprøver og lurer på svaret?

Nå kan du lett logge deg inn på hjemmesiden til Fürst og sjekke disse selv!

www.furstpasient.no

Har du spm til dine prøvesvar kontakt kontoret i telefonens åpningstider.

 

 

 Informasjon til Dr. Christine Rønneberg Mehren sine pasienter:

Lege Christine Rønneberg Mehren går ut i ett års mammapermisjon🐣 høsten 2019.

Hun er tilbake etter endt permisjon i november 2020.

Lege Linnea Skjævesland Shumba vil være hennes faste vikar i hele denne perioden.

 

Informasjon til Dr. Bøhn Egge sine pasienter:

Lege Øystein Egge er under spesialisering i allmennmedisin og har for tiden sykehustjeneste ved Oslo universitetssykehus, Radiumhospitalet.

Lege Magnar Eek vil være hans faste vikar.

 

Lurer du på hvordan du skal skaffe deg lege hos oss kan du kontakte FASTLEGEKONTORET på telefon, 800 HELSE (800 43573), eller ved å følge lenkene for legebytte på siden HER

Velkommen nye og gamle pasienter!