Aktuelt

Influensavaksine 2020/21

Det vil av smittehensyn IKKE være noen form for drop-in vaksinasjon i år

ALLE som skal ha vaksinen må  ha avtalt tid med kontoret i forkant

Forsterket smittevern – selv med milde symptomer på luftveisinfeksjon eller sykdom skal man IKKE komme til kontoret for vaksinasjon!

 

OBS! Vi opplever problemer med den elektroniske timeavbestillingsfunksjonen i systemet vårt!

Selv om du mottar bekreftelse på avbestilt time kan det hende at den fortsatt er i timelisten.

Vi ber derfor alle som ønsker å avbestille timen sin om å ringe kontoret slik at vi kan slette den manuelt.

CGM jobber med saken og vi håper de klarer å rette opp feilen snarlig.

 

 

Informasjon til Dr. Ragulan sine pasienter:

Dr. Mary Dayana Ragulan overtar etter Bøhn Egge og vi ønsker henne velkommen til oss:)

Hun er for øyeblikket i mammapermisjon og vil starte sin praksis først i februar 2021.

Fra 1. september vil dr. Jonas Fainberg-Sandbu fungere som hennes vikar.

Vi takker samtidig dr. Magnar Eek for et særdeles godt samarbeid i tiden han har vikariert for Bøhn Egge og ønsker ham lykke til videre!

 

 

 Vi vil fortsatt minne om at legekontoret er åpent for alle andre legebesøk som ikke er relatert til corona/influensasymptomer!

Det er alle dager fullt mulig å komme til helsekontroll m/blodprøver eller oppfølgningstime/samtale hos fastlegen din:)

 

ALL PERSONLIG UNDERSØKELSE/PRØVETAKING VED LUFTVEISINFEKSJON MÅ UTFØRES PÅ EGNET STED, EVT  FEBERPOLIKLINIKK.

Oppdatert informasjon om dagens Covid-19 situasjon er å finne på de offentlige nettsidene til Folkehelseinstituttet https://www.fhi.no/ og Helsenorge https://helsenorge.no/ .

Hvis du opplever forkjølelse eller influensasymptomer er anbefalingen uansett at du blir hjemme i første omgang. Ring arbeidsgiver og avtal om egenmelding kan brukes, ved behov for sykemelding kan vi tilby VIDEOKONSULTASJON. I så fall ringer du legekontoret for å avtale tid til en slik samtale med legen.

 

Videokonsultasjon

Legegruppen Manglerud tilbyr nå videokonsultasjon for økt tilgjengelighet for våre pasienter.

Dette koster 155,-/204,-, inntil frikortgrensen. Du mottar en sms med betalingsoppfordring etter timen, denne betales innen 24 timer, hvis ikke blir det sendt ut faktura m/gebyr.

Hver enkelt lege benytter tilbudet ved litt forskjellige tidspunkter og tjenesten ivaretar alle krav til sikkerhet og taushetsplikt. Har du en smarttelefon med kamera, mikrofon og internettilgang er dette alt du trenger. Legen din vil sende deg en sms med link for opprettelse av samtale etter avtalt tidspunkt. Du vil bli bedt om å teste kamera og mikrofon samt oppgi noe basisinformasjon på forhånd. Alt er veldig enkelt.

Samtalene er begrenset i tid og kan ikke vare lenger enn 8 minutter. Dette for at legen også skal ha tid til å journalføre i etterkant.

Det er ikke alle medisinske problemstillinger som egner seg for videokonsultasjon, og dersom legen din finner det nødvendig tas du inn til en undersøkelse ved et senere tidspunkt. Sykemeldinger, større attester, foreskrivninger av B-preparater og komplekse medisinske tilstander er eksempler som vanligvis ikke egner seg for video.

Tilbudet er nytt og man må påregne noe startutfordringer:)  Våre helsesekretærer vil være behjelpelig med å sette deg inn på time.

 

Har du tatt blodprøver og lurer på svaret?

Nå kan du lett logge deg inn på hjemmesiden til Fürst og sjekke disse selv!

www.furstpasient.no

Har du spm til dine prøvesvar kontakt kontoret i telefonens åpningstider.

 

Lurer du på hvordan du skal skaffe deg lege hos oss kan du kontakte FASTLEGEKONTORET på telefon, 800 HELSE (800 43573), eller ved å følge lenkene for legebytte på siden HER

Velkommen nye og gamle pasienter!